De WINGKUUR producten bieden wij aan in onze webwinkel WINGFOOT.NL

Hieronder vind je een overzicht van alle WINGKUUR producten.

WINGKUUR is een product van WINGFOOT. Wij brengen diverse producten onder eigen merknaam op de markt en garanderen daarmee een constante kwaliteit. De lotion hebben wij beschikbaar in een verpakkingen van 200, 500 en 1000 ml.
Alleen voor vakspecialisten in Nederland en Belgie zoals pedicures, podotherapeuten en schoonheidspecialisten, is WINGKUUR te bestellen bij de webshop van Wingfoot (www.wingfoot.nl).

Neem voor meer informatie over bestellen en verzenden contact met ons op.

WINGKUUR lotion 

WINGKUUR lotion weekt afgestorven huidcellen waarna de eeltlaag met een relatief stomp instrument eenvoudig kan worden verwijderd. Scherpe werktuigen zijn niet nodig waardoor het ontstaan van wonden wordt voorkomen . Vooral bij de behandeling van mensen met diabetes een sterk argument. Er zijn echter nog een groot aantal praktische situatie te bedenken waarbij WINGKUUR een uitkomst is.

200ml
WINGKUUR anti-eelt creme

WINGKUUR cremes zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Na het verwijderen van het eelt is het belangrijk de huid te onderhouden met een speciale crème. Dit voorkomt de aanwas van overtollig eelt en maakt een belangrijk onderdeel uit van de totale behandeling.

O.a verkrijgbaar als voedende creme (bij diabetes) met 10% urea. Van Urea weten we dat het zeer effectief werkt bij gevoelige huidtypes en een positieve uitwerking heeft op de vochthuishouding van de huid. De balsem is niet geparfumeerd en zonder kleurstoffen.

75ml
WINGKUUR startset

Eelt effectief verwijderen zonder snijden of slijpen. De complete startset bestaat uit 200 ml lotion, een pot met 75 ml Urea voetbalsem, een RVS eeltschraper en de speciale 100% katoenen wattenpads. Inclusief een uitgebreide handleiding.

set